2015. december 11-én megérkezett a MISZJE folyószámlájára a 2015-ös állami támogatás, ami 79.200.000 forint

Tisztelt Jogosultak! Tisztelt Tagjaink! Örömmel értesítjük Önöket, hogy az idei állami költségvetésben megítélt támogatás megérkezett folyószámlánkra. A támogatás felosztható jogdíjat képző részéből a 2014-es könyvtári kölcsönzések után járó jogdíjak kerülnek majd megállapításra, kifizetésre.

A felosztási és működési költségek, adó és járulékok levonása után megmaradó felosztható jogdíjalap, reményeink szerint a korábbi 2011-es támogatásból megmaradó milliókkal fog kiegészülni, amennyiben a 2011-es elszámolást elfogadja, a maradvány felhasználását pedig engedélyezi a Minisztérium.

Reméljük, mindez 2016. elején kiderül, lezajlik. Amint ez megvalósul, tájékoztatni fogjuk Önöket a felosztás pontos összegéről.

A felosztási szabályzat értelmében a jogdíjkeret beérkezését követően 6 hónappal meg kell kezdeni az adott felosztásból származtatott jogdíjak kifizetését, ennek megfelelően 2016. június 11-én elkezdjük a 2014-es jogdíjak átutalásait.

 

Békés Ünnepeket és boldog új évet kívánva, üdvözlettel:

Kollár Árpád, a MISZJE igazgatója

 

Kérjük, aki még nem tette, regisztráljon honlapunkon, ezzel könnyítve munkánkat! A regisztráció nem feltétele a jogosulttá válásnak!