2017. július 18-án, azaz holnap 16 órától tartja megismételt közgyűlését a MISZJE

Mivel a múlt pénteken (2017.07.14.) tartott közgyűlésünkön nem jelent meg a határozatképességhez szükséges minimum 319 fő (a tagok legalább 50 százaléka + 1 fő), a MISZJE az eredeti meghívónak megfelelően holnap, 2017.07.18-án 16 órától megismételt közgyűlést tart, mely a megjelent tagok számától függetlenül is határozatképes lesz.

Megismételt közgyűlésünkre várjuk tagjainkat, hiszen fontos témákról lesz szó, fontos ügyekben kell döntenünk!

A napirendi pontok a következők:
  1. A közgyűlés tisztségviselőinek megválasztása
  2. Alapszabály módosítása
  3. Tisztújítás (Mészáros Márton elnökségi tag, Neszlár Sándor és Szekeres Nikoletta felügyelő bizottsági tag mandátumának megszűnésére tekintettel): egy elnökségi és két felügyelő bizottsági tag személyének megválasztása, díjazásának megállapítása
  4. Könyvvizsgáló megválasztása, díjazásának megállapítása
  5. A MISZJE új elnökének megválasztása (Mészáros Sándor elnök mandátumának megszűnésére tekintettel), díjazásának megállapítása
  6. Tagfelvétel
  7. Egyebek

Bármely MISZJE tag jelölhető, illetve jelentkezhet elnökségi vagy felügyelő bizottsági tagnak, akivel szemben sem a Ptk, sem a Kjkt, sem pedig a Civil törvény szerinti kizáró ok nem áll fenn!

A megismételt közgyűlés helyszíne: 1091 Budapest Üllői út 25. 320-as terem