Kezeljük közösen? - Nyílt nap a MISZJÉ-ben

A Magyar Irodalmi Szerzői Jogvédő és Jogkezelő Egyesület (MISZJE) ismét nyílt napot tart, melyre sok szeretettel hívja tagjait, jogosultjait.

Egyesületünk célja ezzel a programmal nem más, mint a tagok, jogosultak szerzői jogi ismereteinek szélesítése és a számukra történő szerzői jogi kérdésekkel kapcsolatos segítség nyújtás, illetve a MISZJE, az ARTISJUS és a MASZRE működésének megismertetése.

A nyílt nap első felében Dr. Sándor Eszter Anita, Egyesületünk jogásza, előadása során bemutatja a MISZJE működését és kitér olyan kérdésekre is, mint az e-kölcsönzés. Ezt követően Dr. Kabai Eszter, az ARTISJUS jogi igazgatója ismerteti az ARTISJUS, míg Zentai Péter László, a MASZRE igazgatója mutatja be a MASZRE feladatait, működését.

Tagjaink és jogosultjaink 2018. november 30. éjfélig előre megküldhetik szerzői joggal kapcsolatos kérdéseiket, eseteiket a jog@miszje.hu email címre. A kérdésekre Dr. Sándor Eszter Anita, Egyesületünk jogásza fog válaszolni. A helyszínen további, korábban el nem küldött, konkrét vonatkozó kérdések már nem tehetőek fel.

 

Program:

17:00-17:20 Dr. Sándor Eszter Anita (MISZJE, jogász) tart előadást „A MISZJE működése és az e-kölcsönzés” címmel

17:20-17:40 Dr. Kabai Eszter (ARTISJUS, jogi igazgató) tart előadást „Az Artisjus Egyesület, mint közös jogkezelő szervezet” címmel

17:40-18:00 Zentai Péter László (MASZRE, igazgató) tart előadást „Kompenzáció és/vagy támogatás – MASZRE másfél évtizede” címmel

18:00-18:15 Kérdések

18:15-18:20 Szünet

18:20-18:40 Dr. Sándor Eszter Anita (MISZJE, jogász) válaszol az előre megküldött kérdésekre

 

Megtisztelő jelenlétére számítunk. A nyílt napon csak a MISZJE, az ARTISJUS és a MASZRE tagjai és jogosultjai vehetnek részt. A részvétel ingyenes.

 

Kollár Árpád                                              dr. Sándor Eszter Anita

MISZJE igazgató                                                      főszervező