TAGGYŰLÉSI MEGHÍVÓ 2015. június 26.

A taggyűlés határozatképes, ha azon a szavazásra jogosult tagok 50 százaléka plusz egy fő jelen van.

 

Határozatképtelenség esetén a megismételt taggyűlés időpontja 2015. június 26. 17 óra 30 perc. A megismételt taggyűlés az eredeti napirenden szereplő napirendi pontok tekintetében a megjelentek számától függetlenül határozatképes.

A taggyűlést megelőzően a tagok és az egyesület szervei az elnöktől a napirend kiegészítését kérhetik, a kiegészítés indokolásával. A napirend kiegészítésének tárgyában az elnök jogosult dönteni. Ha a napirend kiegészítése iránti kérelemről az elnök nem dönt vagy azt elutasítja, a taggyűlés a napirend elfogadásáról szóló határozat meghozatalát megelőzően külön dönt a napirend kiegészítésének tárgyában.

A taggyűlés helyszíne: Budapest VII. kerület, Bajza u.18. I. emelet (Íróiskola terme)

Figyelem, ez nem az egyesület székhelye!

 

A napirendi pontok a következők:

  1. A taggyűlés tisztségviselőinek megválasztása
  2. A 2015. évi költségvetés elfogadása
  3. Egyebek

A közgyűlés napirendjéhez kapcsolódó előterjesztést (költségvetési terv 2015) elektronikus formában az interneten keresztül érhetik el:

Link: www.miszje.hu/taggyules_2015

Felhasználónév: miszjetagok

Jelszó: anyagok2015

Belépést követően válasszák a taggyules2015_06_26 nevet viselő mappát!

Ha valakinek gondot okoz a belépés vagy a fájl megnyitása, kérjük, jelezze munkatársainknak, akik szívesen segítenek a technikai problémák megoldásában! Szükség esetén e-mailben vagy postán is elküldjük a dokumentumot! A felmerülő problémákat a csepregi.janos@miszje.hu e-mail címen jelezhetik!

Budapest, 2015. június 4.